Geweldige Huwelijksfoto’s

Hoe zorg je hiervoor?

 
 
Leuk koppel zonsondergang huwelijk

1.     Kies een fotograaf waar je een klik mee hebt. Dit is super belangrijk want je zal veel tijd met hem/haar doorbrengen.

2.     Zorg dat je de manier van werken en zijn/haar stijl van bewerken kent en leuk vind voor het boeken van de fotograaf.

3.     Amuseer jullie, lach, word emotioneel, smeer taart in elkaars gezicht, ga los op de dansvloer,.. Onverwachtse foto’s van dit soort momenten zijn vaak de beste foto’s

4.     Vertrouw op de visie van de fotograaf. Soms lijkt het raar wat hij/zij voorstelt maar een fotograaf ziet vaak anders.

5.     Als je graag “epische” foto’s wilt moet je genoeg tijd hiervoor voorzien. Vraag aan je fotograaf hoeveel tijd er nodig is voor de foto’s die jullie willen.

6.     De meeste huwelijksfotografen willen echte emotie zien op de foto’s. Dus het is meer dan ok om te knuffelen, kussen en elkaar te vertellen hoe enthousiast en gelukkig jullie zijn om jullie leven samen te beginnen.

7.     Vertrouw!!! Niets is belangrijker voor de fotograaf om zijn/haar creativiteit los te laten dan het volledige vertrouwen van de klant.

Meer tips over de voorbereiding van jullie grote dag? Lees hier meer..