Dimitri Pazas Photography
 

Voorwoord

Na het fotograferen van zoveel huwelijken, weet ik dat huwelijken heel persoonlijk en uniek zijn. Het is veel meer dan alleen maar foto’s nemen van jullie groot moment. Niet enkel jullie staan in de spotlight maar ook jullie trotse ouders, beste vrienden en lieve grootouders, …

De relatie met al deze belangrijke mensen die aanwezig zullen zijn, is eigenlijk wat jullie huwelijk uniek maakt. En ik kan niet wachten om deze prachtige momenten vast te leggen voor jullie.

Het moment dat jullie terug kijken naar deze foto’s, wil ik dat jullie en de mensen waarvan jullie houden,  deze dag precies herbeleven zoals het toen was.

Over mij

Naast fotografie, gaat mijn interesse enorm uit naar reizen, vooral als het om verre reizen gaat! Zo is ook mijn passie voor fotografie begonnen.

Ik nam dus eerst foto’s van landschappen en dit is snel overgegaan naar het maken van portretten van de lokale bevolking, een voorbeeld hiervan was tijdens mijn reis naar Centraal-Azië. Tijdens mijn verblijf in Canada (Vancouver) heb ik ook modellen of acteurs en actrices gefotografeerd en met de tijd heeft dit geleid naar mijn eerste huwelijksreportage! 

Na deze eerste ervaring met huwelijksfotografie en na het afleveren van deze foto's aan het koppel wist ik dat ik dit zou blijven doen. Hun reactie op de foto's en hun dankbaarheid maakten dit tot een heel speciale ervaring. 

Ondertussen heb ik verder nog huwelijken mogen fotograferen in andere landen zoals Mexico, Griekenland,...

Ik geloof dat elk koppel foto's om voor altijd te koesteren en een "world class" ervaring om nooit te vergeten verdient!